Verkeer: Kiss & Ride strook

Vrijdag 8 februari 2019

Deze week is het de week van het verkeer. Wij vragen u daarom uw aandacht voor het volgende: De 'Kiss&Ride'-strook naast de school. 'Kiss & ride' -stroken zijn parkeerstroken bedoeld om passagiers van auto's af te zetten of op te halen en daarna weer verder te rijden. Wij zien het helaas vaak gebeuren dat ouders hun kinderen uit laten stappen bij het zebrapad. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Laat u uw kind daarom uitstappen bij de aangewezen 'Kiss&Ride' -strook. Wilt u parkeren? Dat kan in de wijk. Parkeert u alstublieft niet op de stoep. De politie controleert regelmatig en het zou zonde zijn als u een boete krijgt van meneer agent. Onze kleuters laten u graag zien hoe uw kind veilig uitstapt bij de Kiss&Ride strook. Fijn dat u dat ook doet!

Tijdelijke Locatie: Lobo Braakensiekstraat 4

1065 HN Amsterdam