Nieuw! BSO Louis Bouwmeester

Woensdag 29 mei 2019

Onze spiksplinternieuwe Buiten Schoolse Opvang Louis Bouwmeester is nu geopend!

Bij BSO Louis Bouwmeester zijn we gek op de natuur en vinden we duurzaamheid en gezonde voeding erg belangrijk. Daarom noemen wij onszelf een groene BSO.

Wij gaan zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten om op ontdekkingstocht te gaan. Wandelen door het bos, spelen in de modder of het verzorgen van onze moestuintjes.

Binnen is het bij ons gezellig en knus. Een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt. Een mooie lichte ruimte en een keuken met apparatuur afgestemd op de hoogte van de kinderen. Hier gaan ze met eigen gekweekte groentes en fruit aan de slag.

De grote gymzaal biedt de mogelijkheid om te sporten en beschikt over een podium waar de kinderen hun theaterkunsten kunnen tonen.

Kortom: er is voor elk kind wel iets gaafs te doen! Naast buitenschoolse opvang, verzorgt Brood & Spelen ook de lunchpauze van de kinderen op de Louis Bouwmeesterschool. Heb je interesse en/of wil je meer informatie?!

Neem gerust contact op met regiomanager Ilham via 06-10003247.