Naschoolse/BSO Louis Bouwmeester geopend!

Vrijdag 5 april 2019

BSO Louis Bouwmeester nu geopend! Woehoe! Onze spiksplinternieuwe BSO Louis Bouwmeester is nu geopend en is gevestigd in jullie prachtige school. Bij BSO Louis Bouwmeester zijn we gek op de natuur en vinden we duurzaamheid en gezonde voeding erg belangrijk. Daarom noemen wij onszelf een groene BSO. Wij gaan zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten om op ontdekkingstocht te gaan. Struinen door het bos, spelen in de modder of het verzorgen van onze moestuintjes: tijd voor een frisse neus! Binnen is het bij ons gezellig en knus. Een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt. Een mooie lichte ruimte en een keuken met apparatuur afgestemd op de hoogte van de kinderen. Hier gaan ze met eigen gekweekte groentes en fruit aan de slag. De grote gymzaal biedt de mogelijkheid om te sporten en beschikt over een podium waar de kinderen hun theaterkunsten kunnen tonen. Kortom: er is voor elk kind wel iets gaafs te doen! Naast buitenschoolse opvang, verzorgt Brood & Spelen ook de pauze van de kinderen op de Louis Bouwmeesterschool tijdens het continurooster. Heb je interesse en/of wil je meer informatie?! Geef het door aan jouw juf/meester! Kom je gezellig een keertje bij ons kijken? Geef het door aan regiomanager Annemarie via 06-42316812. BSO Louis Bouwmeester open now! Woehoe! Our newest BSO Louis Bouwmeester is now open and is based in your wonderful school. At BSO Louis Bouwmeester we love nature and we think sustainability and healty food is very important. That is why we call ourself a “green” BSO. We go outside with the children as much as possible to go on a adventure. Stroll through the forest, play in the mod and taking care of our vegetable gardens: it’s always time to get a breath of fresh air. Inside our BSO it’s cosy and comfy. A place where everyone feels welcome. We have a nice light room and a kitchen with equipment tailored to the height of the children. Here they’re gonna work on their selfmade vegetables and fruit. The large sports hall offers the opportynity for sports and has a stage where the children can show their theater skills. In other words: there is something cool to do for every child! Besides after school care, Brood & Spelen also takes care of the children's lunchbreak at the Louis Bouwmeesterschool. Come and feel free to have a look at our BSO! Contact our manager Annemarie via 06-42316812.