Koningsspelen

Donderdag 11 april 2019

Morgen vieren wij de Koningsspelen, Wil je bonnetjes kopen voor de markt? Dat kan vandaag na schooltijd of morgenochtend in de hal. Kinderen kunnen maximaal 5 bonnetjes kopen a €0,20 per stuk. Ouders zijn ook welkom op de markt!!! De Koningsspelen duren tot 11.30u maar de kinderen zijn gewoon om 14.15u vrij. Heeft u nog speelgoed thuis en wilt u dit doneren. Dat kan! Bij de ingang van de school staat een grote doos. Dit speelgoed zal verkocht worden op de markt. De opbrengst gaat naar Luca. Vergeet u ook uw kind niet te sponseren voor de sponsorloop met de blauwe sponsorkaart?! Alvast bedankt. Ook deze opbrengst gaat uiteraard naar Luca. Er zijn veel ouders die komen helpen. Heeft u zich nog niet opgegeven? Dan kunt u zich alsnog morgen melden bij de ingang. Alle hulp is welkom! De lunch van de kinderen wordt verzorgd door de school. Tot morgen!