Internet en laptop/ipad/chromebook/pc

Vrijdag 20 maart 2020

Beste ouders, De Gemeente Amsterdam wil graag inventariseren welke ouders thuis geen internetverbinding hebben. Ook willen zij graag weten welke ouders thuis niet beschikken over een laptop, pc, I-pad of chromebook. De Gemeente wil internetverbinding en apparatuur voor álle kinderen realiseren, zodat ook úw kind thuis schoolwerk kan maken. Wilt u dit via de mail aan de leerkracht van uw kind doorgeven? Dit kunt u ook via een andere ouder aan de leerkracht laten weten! Met vriendelijke groeten, Ingeborg v.d. Meulen Dear parents, The Municipality of Amsterdam wants to inventory which parents do not have internet connection at home. They also want to inventory which parents do not have a laptop, pc, I-pad or chromebook at home. The Municipality of Amsterdam wants to realise internet connection for all our children, so that your child is also able to make homework. Please inform the teacher of your child through sending an e-mail to the teacher-mailaddress. You also can ask another parent to do this for you. Kind regards, Ingeborg van der Meulen Amsterdam evlerinde internet bağlantısı olmayan öğrenciler için bir çalışma başlattı. Bu öğrencilere internet imkanı sağlanmak isteniyor. Bunun için evinizde internet bağlantısı olup olmadığını bilmek istiyoruz. Evinizde internet bağlantısı var mı? Evet veya hayır bunu bize en kısa zamanda bildiriniz.