Beste ouders,

Wat leuk dat u onze website bekijkt en belangstelling toont in onze school. Als gevolg van de Coronacrisis is de school gesloten. Wij kunnen nieuwe ouders die belangstelling hebben voor onze school helaas niet persoonlijk te woord staan. Het tijdpad voor het toewijzen van de plaatsen aan kinderen die geboren zijn in de maanden januari t/m april 2017, zal ongewijzigd blijven. De data zoals in de brochure: “Voor het eerst naar de basisschool in Amsterdam” staan, blijven gehandhaafd.

Mocht u belangstelling hebben voor onze school dan kunt u het voorkeursformulier t/m                 woensdag 3 juni a.s. inleveren bij onze school. Als u van een niet-voorgedrukt voorkeursformulier gebruik maakt, verzoeken wij u ook een adresbewijs toe te voegen.  Helaas kunnen wij uw formulier niet persoonlijk in ontvangst nemen. U kunt het voorkeursformulier op verschillende manieren inleveren:

• opsturen per e-mail (bijv. via een scan of foto van uw mobiel) info@louisbouwmeesterschool.nl
  • per post: Louis Bouwmeesterstraat 14 1065 KW Amsterdam
  • in de brievenbus van de school doen.

Informatie over de school

Helaas kunnen wij geen rondleidingen in de school geven. Natuurlijk kunt u wel het filmpje bekijken op onze website om een beeld te krijgen van onze school. Graag willen wij u ook in de gelegenheid stellen om met onze school contact op te nemen zodat wij u de nodige informatie kunnen geven en u uw vragen aan ons kunt stellen. Als u hiervoor belangstelling heeft, stuur ons dan een e-mail met dit verzoek. U ontvangt daarna per mail bericht wanneer dit gesprek kan plaatsvinden.